Jeg ønsker at være frivillig

Er du uddannet konfliktmægler? Har du lyst til at arbejde med børnefamilier og børneinddragelse -og har du overskud til at indgå i dette spændende projekt, så vil vi meget gerne høre fra dig.

Mægling i Børnehøjde skal over en treårig periode udvikle en mæglingsmodel, hvor børn inddrages og høres når forældrene er i konflikt. Børnene deltager i mæglingen i større eller mindre omfang. Vi har altid en børnekyndig med i mæglingen sammen med børnene og fokus er, at give børnene en stemme i familiens konflikter.

Vi forventer at du har en uddannelse fra Center for Konfliktløsning, grunduddannelse i Konfliktmægling (GRUM) eller tilsvarende. Vi arbejder efter den refleksive model, beskrevet af Vibeke Vindeløv.

Som mægler i Mægling i Børnehøjde er du en del af metodeudviklingen – og deltager i to årlige 2-dages metodeseminarer sammen med de andre mæglere i projektet. På disse seminarer får du inspiration, supervision og træning af udefra kommende fagligt kompetente undervisere og fagfolk. Som frivillig mægler bliver du hermed også en del af et fagligt spændende netværk.

KFUM’s Sociale Arbejde driver projektet på landsplan. Metodeudviklingsprojektet er støttet af Velux-Fonden

Har ovenstående vakt din interesse, så kontakt: Projektmedarbejder og børnekyndig via mibh@kfumsoc.dk

Ønsker du at kontakte Mægling i Børnehøjde?

Ring til os:
20 54 59 12

Send os en e-mail:
mibh@kfumsoc.dk